Bevestigingsset voor Nijhuis MiTech krabbers

Om de levensduur van de ontharingskrabbers te optimaliseren, is het van belang dat zij op de juiste wijze in de ontharingsmachine worden bevestigd.

 


Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij stellen, dat u met onze krabbers inclusief onze bevestigingsset een optimale revisieset in handen heeft.

De bevestigingsset bestaat uit bouten type UNF 3’’ of 3 ¼’’ x ½’’ hoog, ovale borgmoeren type UNF ½’’ hoog en 6 mm dikke stalen achterplaten. Wat de hartafstand van uw ontharingskrabbers ook is, de achterplaten zijn in dat formaat leverbaar.

De UNF bout kent een fijne draad. De ovale UNF borgmoer is volledig van staal. Door de brede plaat kan de moer zeer strak op de bout worden aangedraaid. U hoeft maar één keer de krabbers goed in de machine te monteren. De bout- en moerconstructie zorgt, dat de bevestiging niet door de harde klappen van de varkens in de machine loslaat.

Indien u interesse in (één van) onze producten hebt, dan is het mogelijk kosteloos een monster en/of een offerte aan te vragen. Zo kunt u zelf de kwaliteit beoordelen.